zásady ochrany osobních údajů

Kdo údaje sbírá

Mk PZKO – doplnit údaje jako IČ, telefon a mail

Jaké údaje sbíráme

Kontaktní formulář: jméno, e-mail, telefonní číslo, případně další informace, které do formuláře z vlastní vůle napíšete.

Dotazy ke službám přes mail: jméno, e-mail, případně další informace, které do e-mailu z vlastní vůle napíšete, jako je telefonní číslo či adresa.

Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.

Důvod a účel sběru údajů

Dotazy: údaje sbíráme abychom mohli odpovědět na Vaše dotazy z webových stránek, nebo mailu.

Objednávky: údaje sbíráme abychom mohli korektně vyřídit Vaši objednávku, vystavit a archivovat daňové doklady podle zákona.

Jak dlouho údaje uchováváme

Dotazy z webových stránek nebo mailu: max po dobu 5 let

Objednávky: po dobu stanovenou zákonem

Soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobil, když tento web začnete využívat. Pomocí cookies například měříme, jak dlouho jste na našem webu, ze které stránky přicházíte a odkud odcházíte.

Soubory cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat. Více informací o tom jak cookie používám najdete na naší stránce o cookies.

Kdo osobní údaje zpracovává

firma provozující tento web a její zaměstnanci, kteří zpracovávají zakázky.

účetní Renata Szurmanová, IČ:07512147, tel.:
+420 601 533 920

Kdo osobní údaje zpracovává

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo vymazání těchto údajů.

Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 9. 6 .2021